Verena Goslich
Weitere Ideen von Verena
Cranberry and Brie Turkey Grilled Cheese with Avocado and Bacon

Cranberry and Brie Turkey Grilled Cheese with Avocado and Bacon

Potatoes, bell peppers and tender-melt-in-your-mouth chunks of eggplant are simmered up in a smoky paprika sauce to make this hearty vegan goulash.

Potatoes, bell peppers and tender-melt-in-your-mouth chunks of eggplant are simmered up in a smoky paprika sauce to make this hearty vegan goulash.

coconut chai iced coffee | designlovefest

coconut chai iced coffee | designlovefest

justfoodsingeneral: “ Summer Crostini 6 Ways ”

justfoodsingeneral: “ Summer Crostini 6 Ways ”

Crab stack salad: Great for a first course, but equally delicious as hors d’oeuvres for a cocktail party.

Crab stack salad: Great for a first course, but equally delicious as hors d’oeuvres for a cocktail party.

Fish & Chips mit Sauce Tatar

Fish & Chips mit Sauce Tatar

Spinat-Pancakes mit gebratenen Pfifferlingen

Spinat-Pancakes mit gebratenen Pfifferlingen

NIZZA-SALAT MIT THUNFISCH - Ab in den Süden! Der dekorative Schichtsalat zaubert mediterranes Bistro-Flair auf unsere Teller - mit buntem Gemüse, Salat, Thunfisch und Ei in einer würzigen Vinaigrette.

NIZZA-SALAT MIT THUNFISCH - Ab in den Süden! Der dekorative Schichtsalat zaubert mediterranes Bistro-Flair auf unsere Teller - mit buntem Gemüse, Salat, Thunfisch und Ei in einer würzigen Vinaigrette.

Tartelettes au citron

Tartelettes au citron

Vorspeise: Gebackene Feigen

Vorspeise: Gebackene Feigen